Rådgivning

Der sikrer dig et godt resultat

En god dialog og vejleding fra start er en vigtig faktor for en god proces. Jeg sætter dine ønkser og behov i fokus og vurderer mulighederne, så vi når det bedst mulige resultat.

Jeg giver også råd og vejledning til gør-det-selv manden, hvis du står og er usikker på et kommende projekt, så kommer jeg gerne og vejleder dig.

Opstart og idéer til projektet

Jeg hjælper dig gerne i gang med dit projekt på et indledende idémøde. Her vurderer jeg dine evt. ideer, analyser og prioriterer dine ønsker og behov. Desuden undersøger jeg her de arkitektoniske og lovgivningsmæssige muligheder for dit projekt og kommer med forslag hertil.

En mere energivenlig bolig

Din bolig kan få et lavere energiforbrug, når du har bygget om, til og nyt.

Sikring af at byggeriet er lovligt

Gennem et såkaldt myndighedsprojekt sørger jeg for at lave og ansøge om byggetilladelse, dokumentere at byggeriet overholder de gældende regler og til slut at færdigmelde byggeriet. På den måde slipper du for alt besvær og papirarbejde.

Et projekt fra start til slut

Ved et større projekt laver jeg en detaljeret beskrivelse af dit byggeprojekt med fx tegninger, energiberegninger, materiale- og arbejdsbeskrivelser samt en tidsplan.

Fremtidsikring af din bolig

Her vurderer jeg, hvordan din bolig kan ombygges, hvis der evt. kommer flere børn, eller når børnene flytter hjemmefra.

Jeg laver et skitseforslag, hvor jeg tegner ideerne ned, så du kan se, hvordan det vil se ud, hvad det vil koste, hvor lang tid byggeprojektet vil tage, og om der er brug for yderligere undersøgelser, fx af jordbundsforhold.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os